Paşalı Ortaokulu

WEB https://pasaliortaokulum.meb.k12.tr
Adres : Paşalı Köyü Çatalzeytin/KASTAMONU
VİZYON : Kendini ve toplumu sürekli geliştiren, öz güveni gelişmiş, doğaya saygılı, çevre bilinci gelişmiş, liderlik özelliklerine sahip, “mutlu“ “özgür“ ve “ hayata hazır “ bireyler yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunarak, eğitim bölgemizde eğitimde lider okul olmaktır,
MİSYON : Öğrencilerimizin: Atatürk inkılap ve ilkelerine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; bilgili, becerikli, özgüvenli bireyler olmalarını sağlamak.
BAŞARILAR : 2011/2012 eğitim-öğretim yılında 3 anadolu lisesi ve 1 öğrencimiz ise anadolu öğretmen lisesini kazanmıştır.

Öğretim Şekli :Normal-Gündüzlü
Saatler : 08.40-15.50